Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SÄSONGSPASS 22-23

2022-09-02 - 2022-09-06

Efter två säsonger som allvarligt påverkats av pandemin, när det varit svårt att blicka in i framtiden, är det med glädje och tillfredsställelse som vi nu kan presentera Camerata Nordicas program för säsongen 2022-2023.

En säsong med många världsartister, ledare och solister som för första gången kommer att framträda tillsammans med Camerata Nordica, till exempel den kanadensiske violinisten Kerson Leong, de franska bröderna Fouchenneret, den svenska violinisten och ledaren Malin Broman, men också många musiker som redan framträtt med oss och som vi nu ser att träffa igen.

Programmet bjuder på många olika konsertformat, från kammarmusik till en mycket spännande orkesterproduktion utan didrigent med Malin Broman och Stina Ekblad, men även flera konserter som riktar sig till hela familjen, som Prokofievs musikaliska berättelse Peter och Vargen, Camerata Nordicas traditionella julkonsert eller klassisk musik för alla med Ayla Kabacca.

Camerata har också utökat sitt program lokalt i regionen med, för första gången, ett par konserter under Ölands skördefestival och vid glasbruket i Emmaboda. Vi har också fått inbjudan till flera både nationella och internationella turnéer den här säsongen.

Följ länkarna nedan för mer information om säsongspassen och de inkluderade konserterna:

.fusion-body .fusion-button.button-1{border-radius:0px 0px 0px 0px;}Västervik I Säsongspass
.fusion-body .fusion-button.button-2{border-radius:0px 0px 0px 0px;}Oskarshamn I Säsongspass
.fusion-body .fusion-button.button-3{border-radius:0px 0px 0px 0px;}Kalmar I Säsongspass

Detaljer

Start:
2022-09-02
Slutar:
2022-09-06
Evenemang Kategorier:
, , , , ,
Webbplats:
https://cameratanordica.com/sv/event/sasongspass-22-23/

Plats

Kalmar län Sweden
Skip to content