Arrangörssäsongen drar igång!

Arrangörsföreningarna 24/25

Så drar säsongen 24/25 äntligen igång och våra arrangörer har laddat upp för många spännande och intressanta konserter. Först ut är Oskarshamns kammarmusikförening och jazzklubb som varje år i samband med sitt årsmöte har temat “lokala musiker”. Redan 5 september kommer trumpetaren Anna-Karin Andersson som bor i Oskarshamn men har världen som arbetsfält, att spela på Ceciliakapellet tillsammans med pianisten Kerstin Jansson. Därefter rinner det på med konserter i regionens alla hörn. 

Många evenemang hittar ni här på Länsmusikens hemsida och övriga konserter skyltas det med på föreningarnas egna hemsidor och vi länkar direkt till deras hemsidor från Länsmusikens hemsida. 

Vill ni se vad som händer i regionen gå in på Arrangörsföreningar och välj bland alla fantastiska konserter de presenterar.

Besök Aspelands musikförening i Hultsfred, Jazzakademi Södra Öland,  Jazzklubben Kalmar Nyckel, Kammarmusikföreningen i Kalmar, Live Jazz Emmaboda, Musik på Gränsö slott, Mönsterås Jazz- & Kammarmusikförening, Nybro konsertförening, Oskarshamns kammarmusikförening och jazzklubb,  Sevedebygdens Musikförening eller Öland Chamber Players och vältra er i högklassiga artister från när och fjärran.

VÄLKOMNA TILL ÄNNU EN FANTASTISK SÄSONG!

Skip to content