Musik med omsorg

Omsorg med musik

Kalmar Läns Musikstiftelse presenterar här ett subventionerat utbud riktat främst till äldreomsorgen och sjukvården. Ni som arrangerar musikunderhållning för alla de som själva inte kan ta sig till konsertlokaler runt om i Kalmar län kan vända er till oss på Länsmusiken. Vi hjälper er att få professionella artister och grupper till äldreboenden, träffpunkter, sjukhus och särskilda boenden. Med fokus på de musiker som är yrkesverksamma i Region Kalmar Län vill vi göra allt vi kan för att hjälpa er få den bästa möjliga musikunderhållningen.

Hjärtligt välkomna att höra av er till oss med frågor och förfrågningar.

#fleragenerationer

Vi ser att det finns många program för den yngre publiken som skulle passa alldeles utmärkt för en äldre publik. På samma sätt finns det en rad olika musikprogram som traditionellt spelas för en äldre publik som lika gärna kan locka de yngre. Så varför inte låta publiken få ta del av en bredare repertoar och samtidigt möta varandra?

Genom vårt samarbete med Barn och Unga (BoU) uppmuntrar vi och välkomnar initiativ till konserter med blandad publik. De produktioner eller program som lämpar sig extra bra för detta har märkts med #fleragenerationer

Även under BoU hittar ni produktioner som eventuellt kan vara aktuella även för en äldre publik. Kontakta oss så hjälpler vi till.

Bokning och information

Vi hjälper dig gärna med information och stöd när du vill boka ditt program. Kontakta Urban Wedin om det är något du undrar över.

Frågor som vi gärna har svar på när du vill boka ett program är följande:

  • Spelplats?
  • Publik – maxantal?
  • Spelyta – största möjliga?
  • Datum och tid (gärna alternativ om möjligt)?

OBS Ibland saknas prisuppgifter. Det beror på att vi i alla lägen vill försöka ge er ett så bra pris som möjligt. Fråga oss så tar vi fram det lägsta möjliga pris vi kan få utifrån aktuell situation.

Urban Wedin, producent
0706 54 00 33 | urban.wedin@lansmusiken.se

Astrid och musiken

#fleragenerationer

Bengt Harling & Kjell Persson

En hyllning till Evert Taube

Christmas Singalong

Med Kristina Ruhnström och Camerata Nordica

Dikta med oss

 

Jukeboxkonsert

Med Camerata Nordica
#fleragenerationer

Lamine Cissokho

#fleragenerationer

Skip to content