Radiomusik 50-talet vol. 2

I Radiomusik volym 2 dyker radiovärden Tage åter upp liksom bröderna Pärsson

Men Tage har fått ett tillskott i studion i form av en radiovärdinna som sätter igång en del funderingar på vad en värdinna har att göra i en radioutsändning. Men denna värdinna är att räkna med och inte bara en pingla på att läsa upp telegram eller andra nyttigheter och onyttigheter. Hon har en del att säga till om när det gäller Frufridagen. Men Tage och bröderna går sin gilla gång och vissa inslag känner man igen om man redan har hört eller sett deras live-utsändningar tidigare.

*Även om de påhittade radioutsändningarna i Radiomusik 50-talet är fiktiva så bygger de på händelser som faktiskt ägde rum i Radiotjänsts utsändningar. Radions påverkan på musikens utveckling har varit helt avgörande och Sveriges Radio innehar Sveriges om inte världens största musiksamling! Musiken och radion har gått hand i hand sedan starten av Sveriges Radio. Vår inspiration till upplägget för Radiomusik 50-talet har vi fått från bl. a. Lennart Hyland i Karusellen, direktsända utsändningar från Nalen och Tage Danielssons sommarprogram där han låter presenterar artister som sin fiktiva släkt.

Information

Medverkande: Martin Ibohm, Martin och Adam Dimpker med hemlig gäst
Idé och produktion: Carolina Johansson
Manus: Martin Ibohm och Carolina Johansson
Musik: Dimpker Brothers
Speltid: 55 minuter
Målgrupp: 13-18 år
Publikantal: 110
Lokal: Mindre aula
Spelyta: 4 x 3 m
Bygg-/rivtid: 90 min/45 min
Teknik: Tillgång till el och ljus
Pris: 15 000 kr (ex. moms) för två utsändningar/dag. Teknikkostnader för större evenemang över 120 elever per konsert tillkommer. I en större lokal tillkommer behövs förstärkning och tekniker på plats.

Marknadsmaterial

Ladda ner
Logotyp Barn och Unga >
Logotyp Länsmusiken >
Bild >

Skip to content