Beställningsinformation

Deadlines för beställningar

27 JANUARI – Beställ innan 27 januari för att vara med i den första fördelningen av produktioner. Vilka som får respektive konsert avgörs av aspekter som logistik och fördelning av bokningar.

25 FEBRUARI – Senast beställningsdatum. Efter 25 februari släpper vi bokningsperioden för artisterna.

Det går bra att göra bokningsförfrågningar efter sista beställningsdatum men chanserna minskar betydligt att artisterna är lediga och de angivna priserna kan inte garanteras.

Pressmaterial

Varje produktion presenteras på respektive organisations hemsida med program, period och priser. Här finns även logotyper för våra fyra institutioner att ladda ner. För pressbilder kontakta respektive organisations kommunikatör.

Priser och service

Observera att alla priser i denna katalog är grundpriser d.v.s. 25 % moms tillkommer. Angivna priser gäller för beställare inom regionerna Skåne, Kronoberg, Halland, Blekinge och Kalmar län så länge beställningarna gjorts innan sista beställningsdatum.

Observera att samtliga fyra regionala musikinstitutioners logotyper ska finnas med i arrangörens information om och marknadsföring av konserten.

De produktioner som involverar längre resor och/eller övernattningar kan kräva att fler än en beställning inkommer och vi reserverar oss i dessa fall mot enstaka beställning. Den arrangör detta berör meddelas i så fall snarast efter sista beställningsdatum.

Slutligen ber vi er också observera att de uppgifter om program som anges kan komma att ändras efter att denna katalog publicerats. För mer detaljerad programinformation är ni varmt välkomna att kontakta respektive producent.

Arrangörer Länsmusiken Kalmar

Beställningar och information:
Urban Wedin, producent
urban.wedin@lansmusiken.se | 0706 54 00 33

Arrangörer Musik i Syd

Beställningar och information:
Andreas Baur, producent
andreas.baur@musikisyd.se | 0709 20 58 11
För pressbilder: lovisa.feywalltin@musikisyd.se

Arrangörer Musik Hallandia

Beställningar och information:
Patric Aurell, producent
patric.aurell@regionhalland.se | 0708 19 79 18

Arrangörer Musik i Blekinge

Beställningar och information:
Ulf ‘Bitte’ Appelqvist, producent
ulf.appelqvist@regionblekinge.se | 0766 36 29 64

Skip to content