KaDEssCH!

Vad har en clown och Sjostakovitj musik gemensamt?

Följ med i denna nyskapade konsert där vi vågar upptäcka konstiga saker och konstig musik tillsammans med Tuta. Under konserten får publiken och Tuta uppleva hur musiken kan beröra oss till transformation. Genom musiken väcks Tutas känslor, hon vågar utmana och till och med skapar en värld av färger.

Karin Bergstrand är en skådespelare och clown, utbildad vid Teaterhögskolan i Helsingfors. Hon har även en Master i skådespelarkonst från Stockholms konstnärliga högskola. Karin har de senaste åren arbetat bland annat på Teater Tre, Byteatern, Teater Västernorrland och Dotterbolaget. Hon är verksam som sjukhusclown, har rest med Clowner utan gränser och undervisar i clown.

Sara Ribbenstedt utbildades till mimskådespelare på programmet Mimskådespeleri på SKH 2012 – 2015. Sedan 2021 arbetar hon som regissör och koreograf över hela scenkonstfältet inom egna projekt, fria grupper och institution. Hon drivs av scenkonstens potential att vidga publikens vyer filisofiskt, känslomässigt och estetiskt, oavsett om det är genom opera, teater för barn & unga eller koreografi.

Information

Medverkande: Karin Bergstrand och musiker ur Camerata Nordica
Koncept: Karin Bergstrand
Regiöga: Sara Ribbenstedt,
Produktion: Barn och Unga Länsmusiken
Speltid: ca 30 min
Målgrupp: 3-6 år + senior, publiken kan kombineras
Publikantal: 50
Fri spelyta: 5 x 4 meter, samma nivå som besökarna
Lokal: Gärna i gymnastiksal och att eleverna kan röra på sig
Bygg/rivtid: 60/45 min
Teknik: Frontljus
Spelperiod: Enligt överenskommelse
Pris: 12 000 kr max 2 konserter/dag i samma lokal

Marknadsmaterial

Ladda ner
Logotyp Barn och Unga >
Logotyp Länsmusiken >
Bilder >

Sjostakovitj och en clown
Skip to content